Rijschool Goirle

Het behalen van je rijbewijs gaat verder dan het aanleren van autorijden. Het is een grote mijlpaal in je leven en geeft een gevoel van zelfstandigheid en vrijheid. Bij Rijschool Tilburg is ons doel om van jou een veilige en zelfverzekerde chauffeur te maken; niet alleen om je voor te bereiden op het examen. Dus, ben je op zoek naar een rijschool in de buurt van Goirle? Dan helpen wij jou graag bij het halen van je rijbewijs, zodat je zelf de weg op kunt!

Gratis proefles aanvragen

(Onze proeflessen zijn altijd gratis i.c.m. pakket C&D)
Direct starten
Ervaren instructeurs
Eerlijk advies
Gratis leerling app

Waarom kiezen voor onze rijschool bij Goirle?

  • Volledige begeleiding: Kies voor onze rijschool in de buurt van Goirle en ben verzekerd van volledige begeleiding op weg naar je rijbewijs.
  • Prioriteit aan veiligheid: Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit.
  • Zelfvertrouwen opbouwen: We helpen je bij het opbouwen van je zelfvertrouwen, een belangrijk aspect tijdens het autorijden.
  • Theorie-examen voorbereiding: Voordat je je praktijkexamen kunt halen, zul je eerst je theorie-examen moeten halen. We helpen je hierbij met verschillende lesmaterialen ter voorbereiding.
  • Bijzondere manoeuvres en examenroutes: We oefenen alle bijzondere manoeuvres en rijden examenroutes, zodat je perfect bent voorbereid voor het rijexamen.
  • Complete begeleiding: Met onze complete begeleiding zorgen we ervoor dat je klaargestoomd bent.

Wat wij jou bieden als rijschool

Bij ons draait alles om jou en jouw leertraject in de auto. We willen een omgeving creëren waarin jij je op je gemak voelt, zodat je op jouw tempo de rijvaardigheden onder de knie kunt krijgen. Of je het nu heel snel oppikt of juist iets meer tijd nodig hebt, onze instructeurs passen zich volledig aan. Zo krijg jij de ondersteuning en begeleiding die je nodig hebt!  

In onze moderne lesauto's ben je van alle gemakken voorzien. Of het nu gaat om parkeerhulp of rijstrookassistentie, wij doen er alles aan om jouw rijervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om een zelfverzekerde bestuurder te worden. 

We begrijpen dat je niet elke week op hetzelfde tijdstip beschikbaar bent voor rijlessen. Daarom bieden wij flexibele lesplannen die aansluiten bij jouw agenda. Of je nu een drukke baan hebt, andere verplichtingen hebt, of gewoon een volle agenda, wij doen ons uiterste best om de lessen optimaal in te plannen. Zo kun je eenvoudig rijlessen volgen, zonder dat je hiervoor andere activiteiten hoeft af te zeggen. Wat wil je nog meer van een rijschool in de buurt van Goirle! 

634 Reviews

De klanttevredenheid staat bij rijschool Tilburg voorop!

Proefles aanvragen

Goede rijlessen voor een betaalbare prijs kunnen doen. Makkelijk met omgang en erg meedenkend

Stefanovic Slova

Bij de proefles werd mij 30 rijlessen geadviseerd. Vandaag na 3 maanden rijlessen ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs in 30 rijlessen! Super rijschool en instructeurs

Femke Poppel

Geslaagd binnen 24 rijlessen bij Mirac van rijschool Tilburg!

Ahmed Kharrat

Geslaagd voor mijn aanhanger rijbewijs bij rijschool Tilburg!

Tom Meerkens 

Ik kan iedereen die zijn rijbewijs wilt halen rijinstructeur Alper aanraden. Ik ben iemand met een hele extreme vorm van faalangst en ben super goed begeleid door mijn rijbewijs traject heen met hulp van rijinstructeur Alper! 

Sanne Weijland

Rijschool Tilburg verdient 5 van de 5 sterren! Ik heb mijn auto & motor rijbewijs met hun hulp behaald!

Pim Vermeer

Na eerder 4x te zijn gezakt bij een andere rijschool, ben ik gewisseld naar rijschool Tilburg. Hier ben ik in 1x geslaagd met hulp Mirac.

Lisa Hermans

Ik heb de spoedcursus rijbewijs bij rijschool Tilburg gevolgd. Bij de proefles hadden we direct alle rijlessen ingepland en het praktijkexamen vastgelegd. Mijn instructeurs waren Mirac & Alper. Deze hebben mij goed door het traject heen begeleid 

Hakan Ergezer

Got my driver's license in 20 driving lessons, thank you driving school Tilburg

Agnieszka Razka

Super relaxed instructeur in 1 x geslaagd.

Niels schoenmakers

Direct bij de proefles had ik al een goede klik met mijn instructeur Alper, mede door zijn inzet en kundigheid ben ik in één keer geslaagd. Dankjewel Rijschool Tilburg en Alper voor de leuke en leerzame rijlessen.

Mike de Jong

Ik heb de rijlessen met Mirac altijd als positief mogen ervaren. Zeker een aanrader!!

Kimberly Verhoeven

Vaardigheid

Bij Rijschool Reeshof leren we je alle belangrijke rijvaardigheden die nodig zijn om de auto veilig en optimaal te kunnen besturen. We vinden het belangrijk dat je zelfvertrouwen opbouwt tijdens de rijlessen, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Bijzondere verrichtingen

Een belangrijk onderdeel van het praktijkexamen zijn de bijzondere verrichtingen. Bij Rijschool Reeshof zijn onze instructeurs getraind om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze verrichtingen, zodat je met vertrouwen aan het examen kunt beginnen.

Examenroutes

Wij hebben we veel ervaring met de examenroutes die je kunt krijgen bij het CBR praktijkexamen. Met deze kennis kunnen we je optimaal voorbereiden op het examen en je de beste kans bieden om te slagen.

Theorie examen

Het behalen van het theorie-certificaat is een belangrijk onderdeel van je rijopleiding. Bij Rijschool Reeshof bieden we verschillende lesmaterialen aan om je optimaal voor te bereiden op het examen en je te helpen zo snel mogelijk je certificaat te behalen.

Veiligheid

Wij hebben we veiligheid hoog in het vaandel staan. Om deze reden zijn al onze lesauto’s volledig verzekerd en worden onze instructeurs tijdens de rijlessen beschouwd als de wettelijke bestuurders van de auto. Dit betekent dat alle kosten met betrekking tot schade of boetes voor rekening van de rijschool zijn.

Praktijkexamen

Het praktijkexamen is de laatste stap voordat je de weg op mag. Wij werken samen met jou om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het moment van het examen. Ons hoge slagingspercentage is het bewijs van onze expertise op dit gebied.

Tips voor het halen van je rijbewijs bij onze rijschool nabij Goirle

Als rijschool in de buurt van Goirle hebben we natuurlijk al veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. Hier een aantal tips die jou kunnen helpen bij het halen van je rijbewijs: 

  1. Regelmatig oefenen: zoals men zegt, oefening baart kunst. Door rijlessen regelmatig in te plannen, verbeter je jouw vaardigheden en word je steeds zelfverzekerder achter het stuur.
  2. Ken de verkeersregels: het halen van je theorie is natuurlijk verplicht, maar zorg ervoor dat je deze kennis niet vergeet zodra je geslaagd bent.
  3. Beheers je examenstress: een beetje spanning is helemaal niet erg. Zorg er echter voor dat de spanning niet de overhand krijgt. Adem diep in, concentreer je op de weg en vergeet niet dat je goed voorbereid bent. Fouten maakt iedereen, dus probeer vooral rustig te blijven en het op de meest veilige manier mogelijk op te lossen.

Automaatrijles bij een rijschool
nabij Goirle

Als rijschool nabij Goirle begrijpen we dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan rijden in een automaat, voornamelijk vanwege het gemak en comfort. Om die reden bieden wij ook automaatrijlessen aan. Onze instructeurs zullen je begeleiden gedurende het proces waarin je jouw rijvaardigheden gaat ontwikkelen en je zelfvertrouwen in de auto zal stijgen. Wij zorgen ervoor dat jij helemaal klaar bent om zelfstandig de weg op te gaan.

Met onze rijschool in de buurt van Goirle kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor ondersteuning en persoonlijke begeleiding. Wij helpen jou graag met het behalen van je rijbewijs in Goirle.

geslaagden

Vraag een gratis proefles aan bij onze rijschool in Goirle

Tijdens de gratis proefles maak je kennis met jouw rijinstructeur. Aan de hand van jouw vaardigheid maken we een pakket op maat, zodat je gelijk weet waar jij aan toe bent! Zo weet je gelijk hoeveel rijlessen jij ongeveer zult nodig hebben.

Aanmelden gratis proefles

Ik heb interesse in
634 Reviews